Мясорубка Adler AD 4131

Потужність - 150 Вт, Матеріал корпуса - пластик, Матеріал завантажувального лотка - метал,
Подробніше
4076 грн.
від 3865 - до 4287 грн.
Всі пропозиції (3)

Мясорубка Adler AD 4803

Потужність - 800 Вт, Пікова потужність - 2000 Вт, Матеріал корпуса - пластик, Матеріал завантажувального лотка - пластик,
Подробніше
2933 грн.
від 2457 - до 3409 грн.
Всі пропозиції (4)

Мясорубка Adler AD 4808

Потужність - 350 Вт, Пікова потужність - 1500 Вт, Матеріал корпуса - пластик, Матеріал завантажувального лотка - пластик,
Подробніше
1693 грн.
від 1638 - до 1747 грн.
Всі пропозиції (3)

Мясорубка Adler AD 4811

Потужність - 600 Вт, Пікова потужність - 1800 Вт, Матеріал корпуса - пластик, Матеріал завантажувального лотка - пластик, Продуктивність - 1.8 кг/хв,
Подробніше
2558 грн.
від 2226 - до 2889 грн.
Всі пропозиції (3)

Мясорубка Adler AD 4813

Потужність - 600 Вт, Пікова потужність - 2000 Вт, Матеріал корпуса - пластик з металом, Матеріал завантажувального лотка - метал, Продуктивність - 1 кг/хв,
Подробніше
3139 грн.
від 2779 - до 3499 грн.
Всі пропозиції (5)

Мясорубка Amica MM3012

Потужність - 1000 Вт, Матеріал корпуса - пластик з металом, Матеріал завантажувального лотка - пластик,
Подробніше

Мясорубка Ardesto MGA-1735R

Пікова потужність - 1600 Вт, Матеріал корпуса - пластик, Матеріал завантажувального лотка - метал, Продуктивність - 1.6 кг/хв,
Подробніше
1605 грн.
від 1410 - до 1799 грн.
Всі пропозиції (10)

Мясорубка Ardesto MGA-1750R

Пікова потужність - 1700 Вт, Матеріал корпуса - пластик, Матеріал завантажувального лотка - метал, Продуктивність - 1.6 кг/хв,
Подробніше
2149 грн.
від 1799 - до 2499 грн.
Всі пропозиції (13)

Мясорубка Ardesto MGA-2300W

Пікова потужність - 2300 Вт, Матеріал корпуса - пластик, Матеріал завантажувального лотка - метал, Продуктивність - 2.2 кг/хв,
Подробніше
2786 грн.
від 2473 - до 3099 грн.
Всі пропозиції (13)

Мясорубка Ardesto MGA-3000W

Потужність - 1800 Вт, Пікова потужність - 3000 Вт, Кількість швидкостей - 2, Матеріал корпуса - метал, Матеріал завантажувального лотка - метал, Продуктивність - 2.6 кг/хв,
Подробніше
4525 грн.
від 4050 - до 4999 грн.
Всі пропозиції (10)

Мясорубка Ardesto MGK-1900

Потужність - 500 Вт, Пікова потужність - 1900 Вт, Матеріал корпуса - пластик, Матеріал завантажувального лотка - метал, Продуктивність - 1.8 кг/хв,
Подробніше
2376 грн.
від 2052 - до 2699 грн.
Всі пропозиції (13)

Мясорубка Ardesto MGK-2100

Потужність - 550 Вт, Пікова потужність - 2100 Вт, Матеріал корпуса - пластик з металом, Матеріал завантажувального лотка - метал, Продуктивність - 2 кг/хв,
Подробніше
2905 грн.
від 2511 - до 3299 грн.
Всі пропозиції (4)

Мясорубка Ardesto MGK-2400

Потужність - 600 Вт, Пікова потужність - 2400 Вт, Матеріал корпуса - пластик з металом, Матеріал завантажувального лотка - метал, Продуктивність - 2.2 кг/хв,
Подробніше
3277 грн.
від 2955 - до 3599 грн.
Всі пропозиції (2)

Мясорубка Ardesto MGL-1730R

Потужність - 300 Вт, Пікова потужність - 1700 Вт, Матеріал корпуса - пластик, Матеріал завантажувального лотка - пластик, Продуктивність - 1.6 кг/хв,
Подробніше
1886 грн.
від 1799 - до 1972 грн.
Всі пропозиції (2)

Мясорубка Ardesto MGL-1790R

Пікова потужність - 1700 Вт, Кількість швидкостей - 2, Матеріал корпуса - пластик з металом, Матеріал завантажувального лотка - метал, Продуктивність - 1.6 кг/хв,
Подробніше
2375 грн.
від 2051 - до 2699 грн.
Всі пропозиції (14)
Електром'ясорубки

Як вибрати електромясорубку

М'ясорубка - техніка, яка використовується не часто, але все ж дуже важливо при покупці звертати увагу на деякі її параметри, щоб вона працювала значно довше, ніж передбачається.

• Потужність

Як правило, 300 Вт вистачає для фарширування невеликої кількості м'яса без жив і кісток, але якщо перед м'ясорубкою стоять більш серйозні завдання, то краще вибирати агрегат з потужністю 500-900 Вт. Але варто розуміти, що існує два вимірювання потужності:

номінальна - дає характеристику роботи двигуна в штатному режимі без перегріву. Така потужність передбачає щоденне користування м'ясорубкою.

максимальна - характеризує роботу мотора на межі своїх можливостей в невеликому проміжку часу, і якщо двигун буде працювати в такому режимі постійно, то м'ясорубка може зламатися.

Виходячи з цього, при виборі техніки звертайте увагу на те, яка потужність техніки вказана, оскільки виробники, що дорожать своєю репутацією, зазвичай вказують номінальну потужність, а недобросовісні - максимальну. Тому не варто віддавати перевагу моделям з завищеною потужністю, на зразок 1000 або потужність 2000 Вт.

• Продуктивність

Прилади, що мають продуктивність менш 1 кг / хв відмінно підійдуть літнім парам або сім'ї з двох чоловік. Моделі з параметром 1-2 кг / хв краще брати сім'ям, що складається з 3-4 чоловік. М'ясорубки з продуктивністю понад 2 кг / хв чудово підійдуть для великих сімей.

• Матеріал корпуса

Пластмасові моделі - витримують всю покладену на них навантаження, але за ними потрібно дбайливо доглядати. Що стосовно ціни, то вони дешевші, ніж моделі з металу.

Метал - більш витривалий, теплостійкий, може довго прослужити. Мінус - дорогий в ціні. Матеріал лотка для подачі продуктів також, як і повністю весь корпус можуть бути виготовлені з пластику або з металу. Але краще віддавати перевагу металу через його високі міцність і екологічність.

• Наявність різних насадок

Чим більше насадок йде в комплекті, тим більше можливостей у електром'ясорубки.

А якщо ж Ви бажаєте придбати додаткові насадки, краще відразу зрозуміти чи сумісні вони з Вашої м'ясорубкою. Збігатися повинні всі параметри: зовнішній діаметр, робочий зазор між корпусом і кріпильним кільцем, товщина вала і так далі. Є маса насадок, які дозволять приготувати будь-які страви з чого завгодно.

Терка - можна натерти овочі та інші продукти. У комплекті може бути кілька таких насадок.

Насадка для кеббе - дає можливість робити з м'яса трубочки, які в наслідку наповнюються начинкою.

Насадка для приготування ковбас - допомагає приготувати домашню ковбасу з додатком мінімум зусиль.

Насадка-соковижималка - зазвичай, це проста насадка, яка допомагає добути сік з цитрусових фруктів.

Насадка, що ріже кубиками - нарізає м'ясо та інші продукти в формі кубиків. Ця насадка допоможе приготувати супи і салати.

Насадка, яка допомагає приготувати котлети - має вигляд якоїсь форми для фаршу, з якої надалі виліпити котлети. В результаті не потрібно формувати котлети вручну.

• Диски для фаршу

Диски для фаршу - вибираючи м'ясорубку, слід звернути увагу на якість і матеріал, з якого зроблені диски. Бажано, щоб вони були з нержавіючої сталі. Зазвичай в комплекті йдуть три види таких ножів з різними розмірами отворів.

• Максимальний час безперервної роботи

При зверненні уваги на цю характеристику можна зрозуміти час безперервної роботи в штатному режимі без перевантаження і ризику поломки. На цей параметр впливає потужність двигуна, якість продуктів і режиму роботи м'ясорубки.

Максимальний час безперервної роботи зазвичай досягає 10-15 хвилин. Більш просунуті - 20 хвилин. Після кожного циклу роботи м'ясорубки потрібно робити паузи на 10-20 хвилин, щоб двигун охолов.

• Довжина шнура

Тут вже важливо розуміти, де електром'ясорубка буде стояти, прорахувати необхідно також відстань шнура до разетки. І чим довше шнур, тим краще. Тому, як короткий провід вимагає підключення до подовжувача для комфортної роботи. Оптимальна довжина проводу становить 1-1.5 м.

• Додаткові функції і можливості

При наявності декількох додаткових функцій, ваша робота з електром'ясорубки стане набагато простіше. наприклад:

відсіки для зберігання насадок і шнура - значно економлять простір і допомагають проводу або насадкам бути в придатному вигляді значно довше;

захист від перевантажень - автоматично відключає м'ясорубку при сильних нагрузках щоб уникнути перегріву і можливої поломки.

Очищення в посудомийній машині - величезна частина такої технікі не можна мити в посудомийній машині через те, що це сприяє втраті блиску і появі коррозіі. Але є і такі моделі, які мають знімні частини з нержавіючої сталі і пластика - подібні пристрої можна мити в машині без ризику їх пошкодження.

Самозагострювальний ніж - такий ніж заточується самостійно об грати, в момент роботи приладу.

Щоб м'ясорубка працювала ефективно, контролюйте гостроту кромки ножа. Прогумовані ніжки - не дають електром'ясорубці зісковзнути зі столу під час роботи.

Важливо: після кожного користування обов'язково потрібно мити м'ясорубку, ніж і грати. Це для того, щоб не було корозії. А після, витріть насухо змастіть рослинною олією, таким чином ви продовжите працездатність всіх деталей.